https://www.growthbook.io/ logo
#ask-questions
Title
# ask-questions
a

average-match-24139

12/19/2023, 11:53 AM
Hi All πŸ‘‹ Trying to figure out why the visual editor debug console detects the hashing attribute and SDK correctly, while in the pre-launch checklist the SDK connection does not seem to work. Any experience with this? Trying to test on the following page: https://www.meistertask.com/pages/apps/
r

rhythmic-agent-34208

12/29/2023, 8:16 PM
Hi Laszlo, thanks for your patience over the holidays. Could you send me a screenshot of the configuration you have for the SDK connection? Is the SDK connection configured for the same environment that the Visual Editor is acting within?
a

average-match-24139

01/08/2024, 10:14 AM
Sure thing, sorry for the delayed response, just got back to office πŸ™‚
@full-house-11270 FYI
r

rhythmic-agent-34208

01/09/2024, 2:00 AM
Hi Laszlo, thanks for getting back to me. Just to rule out some common issues... 1. Are the changes being made in the Visual Editor happening in the production environment and the CRO project, in accordance with the settings for the SDK connection? 2. What user permissions level does the person who is having this issue have?
a

average-match-24139

01/09/2024, 8:57 AM
Thanks for the tips! It was indeed related to the correct project β€œCRO” not being selected. Such a small issue that caused big problems πŸ˜… (if I could provide any feedback, it was unclear that a project must be selected when creating an experiment, since this wasn’t prompted during the experiment creation UI). Thanks again for the help, please consider this issue resolved βœ…
r

rhythmic-agent-34208

01/10/2024, 9:13 PM
Hi Laszlo, I'm glad you were able to isolate the cause of the issue! I passed along your feedback to our engineering team πŸ™
πŸ™ 1
3 Views